Annonse

Annonse

00:00 - 10. november 2017

Forutsigbart og fint

Ung kvinne møter eldre mann – med fysikkteori som bakteppe.

Sympatisk par: Marie Blokhus og Bjørn Floberg skaper to ensomme og sårbare skikkelser som vi heier på. Foto: Erika Hebbert / Det Norske Teatret

«Viss du ser veldig nøye på noko, innser du at du ikkje på nokon som helst slags måte kan forklare kor det skal eller kor fort det kjem seg dit,» sier Georgie. Det er hennes versjon av den tyske fysikeren Werner Heisenbergs uskarphetsrelasjon fra 1927: En partikkels posisjon og massefart kan ikke måles nøyaktig samtidig. Prinsippet er bakteppet for Simon Stephens’ teaterstykke Heisenberg fra 2015.

 

Søt og sexy, 72. På en jernbanestasjon i London møter 39 år gamle Georgie med munndiaré den innesluttede slakteren Alex på 72. Kjærlighetsforholdet som oppstår, er forutsigbart, men skuespillerne fyller dialogen med nyanser.

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.

Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.