Annonse

Annonse

00:00 - 11. august 2017

Lekkasjer, løgn og Heimevernet

Det er spennende med konspirasjonsteorier. Frode Larsen fra «Styrk Heimevernet» lar fantasien løpe løpsk i sitt innlegg i Morgenbladet 4. august.

Ga forsvarsministeren ordre om å stoppe et forskningsprosjekt ved Forsvarets forskningsinstitutt (FFI), og skjule en «nesten ferdig FFI-rapport», fordi konklusjonene ikke passet den virkeligheten regjeringen og Forsvarsdepartementet ønsker å presentere for befolkningen? Har ledelsen ved FFI virkelig gjort seg til løgnere og satt rikets sikkerhet i fare for å beskytte sittende regjering? Det er alvorlige beskyldninger som ligger implisitt i Larsens retoriske spørsmål.

Larsen skriver også at noen i systemet har lekket rapporten «for å forhindre en katastrofal feil i vår forsvarsplanlegging».

HER !

Annonse

Mer fra Ideer