Annonse

Annonse

15:39 - 24. august 2017

Den norske verdien «å få en sjanse til»

Jeg husker hvordan det var å være en sint, ung muslim. Jeg mente at Shabana Rehman hadde sviktet religionen sin og sto for normoppløsning og verdimessig forfall, skriver Abid Q. Raja.

Ny genser: «Jeg kunne blitt drapsmann. Jeg kunne blitt narkoman. Jeg kunne kanskje til og med blitt ekstremist», skriver stortingsrepresentant Abid Q. Raja. Her har han litt informasjon om bildet av seg selv: «1990 tipper jeg, 15 år. Kjøpt med penger jeg tjente på å gå med aviser:-) Mitt første kjøp.» Foto: Privat

Bli med på møte mellom Raja og bibliotekaren på Morgenbladets podcast. Abonner gratis via Itunes eller lytt her:

Du som leser dette, er sannsynligvis en ganske høyt utdannet middelsklassenordmann. Det er jeg også. Men skal vi være ærlige, så har du – selv om det ikke er like sikkert som at du har fullført videregående med gode nok karakterer til å komme inn på et universitet eller en høyskole – sannsynligvis også hvit hud og foreldre med norsk som morsmål.

HER !

Annonse

Mer fra Ideer