Annonse
00:00 - 26. april 2019

Jekk, jekkestropp, jekketralle

Tidene forandrer seg, og det gjør også Biltemakatalogen, dessverre.

Faksimile fra Biltema-katalogen vår/sommer2019
Annonse

Er ingenting hellig lenger? Vårens katalog fra Biltema foranlediger spørsmålet. Katalogen har vært et fristed, kanskje et av de siste, der mannen med stor M kunne fortape seg i monteringsverktøy for elastisk drivknutemansjett for rask og trygg montering av universelle mansjetter Ø 25–110 mm. Av kompositt og stål. Vedlikeholdsfri. Vekt: 2 kg.

Eller en drivknuteavtrekker, som fjerner drivknuten uten at drivakselen må demonteres fra bilen. Justerbar, passer til de fleste personbiler.

Saklig prosa. Biltemas klare, beskrivende språk er av høyeste kvalitet, og gir en god leseopplevelse. Enkelte steder har de anonyme forfatterne kostet på seg litt ekstra, som ved innledningen til sidene om eksosanlegg: «Eksosanlegg – mer enn bare rør». Formuleringen er på kanten, men heldigvis et unntak.

Annonse