Annonse
00:00 - 16. november 2018

Jazz og opera

Annonse

Håkon Kornstad: Im Treibhaus, Grappa Musikkforlag, 2018

Håkon Kornstad fant med Tenor Battle (2016) opp sin egen lille nisje i krysningen mellom jazz og opera, og operafeberen ser ikke ut til å avta for den nå skolerte sangeren. Im Treibhaus følger opp med opera-arier, jazz, kammermusikk og improvisasjon, i samspill med trekkspill-esset Frode Haltli og Mats Eilertsen på kontrabass. Det låter (som ventet) veldig fint, Kornstad har det nemlig med å gjøre overraskende ting med bred appell, og dette drivhus-prosjektet passer godt under juletreet til hele familien.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.