00:00 - 02. mars 2018

Når nettene blir lyse

Lyse netter. Moss, 8.-10. juni

Litt tidlig å anbefale en festival i juni, kanskje, men skitt au. Nykommeren Lyse netter, arrangert av kulturhuset House of Foundation, seiler opp som en tredagers favoritt kommende sommer. Bookingen viser en vag dreining mot rock og pop av den såkalt uavhengige sorten: Susanne Sundfør, Wovenhand, Motorpsycho, Wildbirds & Peacedrums. Kategorien «urban» dekkes så langt av den svenske enfant terrible Silvana Imam. Lyse netter beviser at man ikke trenger å dra til Træna eller Jotunheimen for å oppleve en festival i naturskjønne omgivelser. Festivalen arrangeres ved Galleri F15 rett utenfor Moss, med herlig strand og hav like ved. 

Marius Lien

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse