00:00 - 24. april 2020

Ropingen min trengs ikke mer

Noen er redde for at barnehager og skoler åpner for tidlig. Det er ikke jeg. Dugnaden har satt seg i de minste kroppene, skriver Monica Isakstuen.

«Du skal være lærer»: Jeg har ikke hjerte til å si at jeg er skuffet, at jeg hadde håpet på en mer moderne og fandenivoldsk innstilling fra deres hold, skriver Monica Isakstuen om niåringen og seksåringene sine som vil leke skole. Illustrert ved ni år gamle Alvin Sviggum Wang som har hjemmeundervisning når skolen er stengt på grunn av koronaviruset. Illustrasjonsfoto: Knut Egil Wang

«Hur har du det? Hur är livet i detta förminskade format?»

Det er min svenske forfatterkollega Josefin Olevik som spør.

«Du sitter hemma med barnen, vad jag förstår? Det låter både otroligt utmanande – och exotiskt. För våra skolor har inte stängt och det gör en väldigt stor skillnad. Så … Vad upptar dina tankar? Vilka begränsningar har ni? Vad oroar du dig för? Det måste vara tufft, va?»

Annonse