Annonse
00:00 - 06. oktober 2017

Løy Per Sandberg om e-post fra lobbyist?

Annonse

Følgere av serien vår om laks vil ha fått med seg saken om lobbyist Frode Reppe (25. august), som forsøkte å øve skjult påvirkning på fiskeriminister Per Sandberg gjennom hans private gmail-adresse. Reppe er nå (av flere grunner) sparket fra Norske sjømatbedrifters landsforening (NSL), og varsler sak mot arbeidsgiveren. Reppe sier at Sandberg selv ga ham gmail-adressen, men Sandberg har nektet plent … inntil nå. Etter spørsmål fra fire SV-representanter, sier Sandberg nå at han ikke kan «garantere» at han ikke ga Reppe privatadressen. Fiskeribladet melder at Aps Ingrid Heggø nå tar saken opp med statsminister Erna Solberg.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.