00:00 - 16. september 2016

Kjære Espen Egil Hansen

Med Espen Egil Hansen som sjef er Aftenposten blitt klikkvinnere på Facebook. Nå må Norges største avis sparke hver femte journalist. Hva er alternativet til å være i Facebooks klør?

Sjefredaktør i Aftenposten, Espen Egil Hansen. Foto: Foto: Erik Johansen/NTB Scanpix

Beklager brevformen, men etter å ha lest norske medier denne uken, har vi forstått at alt som skrives om deg og Facebook, må formes som brev. Og beklager sent svar! Vet det virker bakstreversk for deg, men vi driver nå fortsatt med dette papiret. Ukeavis og greier ;-)

 

Topp oppslag sist fredag! Skulle ønske det var vår idé. Det var så rørende hvordan du fikk spredd dette ut i verden, så fort. Stor dag for Aftenposten. Og noe å ta med seg når Aftenposten denne uken måtte innkalle til allmøte for å varsle at hver femte journalist skal vekk. Tenk at Facebook hørte deg! Når toppledelsen bestemte å gjøre unntak for Nick Uts krigsbilde fra Vietnam, ble Facebook også en vinner, lydhøre og menneskelige.

Annonse