09:38 - 28. februar 2019

Meld deg på Hele Norge snakker her

Vil du ta en kaffe med en som er helt uenig med deg? Sammen med NRK, Dagens Næringsliv og Fagbladet inviterer Morgenbladet meningsmotstandere til å møtes ansikt til ansikt i «Hele Norge snakker» lørdag 25. mai. Start påmeldingen ved å svare på spørsmålet nedenfor, så finner vi din perfekte match. 

Skjul artikkelboard

Hele Norge snakker – tilfeldig startspørsmål

  • Hele Norge snakker er et samarbeid mellom Morgenbladet, NRK, Dagens Næringsliv og Fagbladet.
  • Svar på syv spørsmål på morgenbladet.no. Påmeldingen er åpen frem til lørdag 6. mai.
  • Vi matcher deg med en som er uenig med deg i et eller flere spørsmål – og fra ditt nærmiljø eller nabolag så langt det lar seg gjøre. Partene får kontaktinfo og kan bli litt kjent.
  • Dere møtes på den nasjonale debattdagen lørdag 25. mai klokken 13, på et sted dere avtaler selv eller får foreslått av oss. Vi lager fortløpende journalistikk om møtene rundt om i landet.

     

Vilkår og retningslinjer:

Deltagere i Hele Norge snakker må være 18 år.

Hele Norge snakker er et felles arrangement i regi av NRK, Morgenbladet, Dagens Næringsliv og Fagbladet. Vi ønsker at alle som deltar i Hele Norge snakker skal få en god opplevelse og oppfordrer alle deltagere til å behandle hverandre med respekt. Meningsmotstandere blir automatisk generert fra deltagerbasen og samarbeidspartene har ikke ansvar for adferden til de ulike deltagerne. Det er derfor viktig at du som deltar er varsom i alle samhandlinger med andre brukere. Møt din diskusjonspartner over en kaffe på Hele Norge Snakker-dagen 25. mai! Vi anbefaler at dere møtes på et offentlig sted der andre personer er til stede, f.eks. en kafé eller på et av arrangementene som vil foregår rundt om i landet.

Les hele personvernerklæringen for Hele Norge snakker.

Annonse