Annonse
00:00 - 19. mai 2017

Orhan Pamuk i Oslo

Innocence of Memories. Vika kino i Oslo, tirsdag 23. mai kl 20.00

Annonse

Den tyrkiske nobelprisvinneren i litteratur, Orhan Pamuk, kommer til Oslo, med ny bok – og ny film. Regissør Grant Gee har tatt utgangspunkt i Pamuks roman Uskyldighetens museum og et museum som er viet romanens fiktive kjærlighetshistorie, åpnet av Pamuk i Istanbul i 2012. Filmen Grant har laget i samarbeid med forfatteren, får norgespremiere på Vika kino. Etter filmen følger en samtale mellom Grant Gee og Orhan Pamuk, ledet av Jørgen Lorentzen.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.