15:55 - 26. mars 2020

Begår vi økonomisk selvmord?

Statens koronatiltak kan drepe økonomien om de fortsetter. Kristine Vinjor forsøker å lage seg et nytt livsgrunnlag med treningsmatte og nettbrett.

Kreative løsninger: Kristine Vinjor, personlig trener i treningskjeden Evo, har måttet tenke ut alternative måter for å fortsette drømmejobben på, nå som arbeidsplassen er stengt. Faste kunder får treningstimer via Skype, Facetime eller andre videoplattformer.

«I tråd med myndighetenes anbefalinger stenger vi alle treningssentre midlertidig.»

Tekstmeldingen lyste mot Kristine Vinjor. Hun jobber som personlig trener – «PT», som det kalles – på treningssenteret Evo i Drammen og har vanligvis mobillyden avslått når hun har en vektløftende kunde foran seg. Men 12. mars, dagen for regjeringens første pressekonferanse om koronaviruset, var et unntak. Så var altså krisen kommet til treningssentrene også.

Det var Vinjors sjef som sendte meldingen, med instruksjoner om hva som nå måtte gjøres: henge opp informasjonsskriv på treningssenteret, snakke med medlemmer, rydde og gjøre senteret klart for stenging. Siden har ikke Vinjor vært på arbeidsplassen.

Annonse