19:27 - 19. mars 2018

KrF snudde spillet

Mandagen startet med at søkelyset ble rettet mot KrF og endte med at alles øyne igjen ble rettet mot Erna Solberg og Sylvi Listhaug.

Legger press på Solberg: Knut Arild Hareide anklager statsministeren for å la Frp kjøre sololøp innad i regjeringen. Her på vei til KrFs ekstraordinære landsstyremøte mandag 19. mars. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix

NB: Denne saken ble skrevet før Sylvi Listhaug kunngjorde sin avgang tirsdag morgen.

 

Mandag formiddag var det en ny Knut Arild Hareide som sto frem for Kristelig Folkepartis landsstyre. Han var ikke lenger den vaklende og retningsløse partilederen han har fått ord på seg for å være det siste halve året. I stedet utvidet han kritikken mot justisminister Sylvi Listhaug og la til en hittil usagt kritikk av Erna Solberg. Hareide anklager statsministeren for at hun i sine fem år har latt Frp kjøre sololøp innad i regjeringen.

Annonse