Annonse
00:00 - 09. februar 2018

Hakk i plata

Asylleirer i Afrika er ingen dum idé, mener Masud Gharahkhani, Arbeiderpartiets nye innvandringspolitiske talsmann.

Streng og rettferdig: Familien flyktet fra krig og revolusjon i Iran, og slik havnet Masud Gharahkhani i Øvre Eiker-delen av Buskerud. Men sin egen families historie kan han ikke tenke på når han vil ha strengere kontroll med dagens innvandring.
Annonse

– Du har smelt ut på scenen som det nye fjeset til Arbeiderpartiets strenge og rettferdige innvandringspolitikk – nå enda strengere. Artige dager? 

– Det har vært en veldig hektisk uke. Jeg regnet med at det ville bli det – vi har sagt at vi skal bli en dominerende stemme innen innvandringspolitikken. Det er ingen tvil om at innvandringspolitikk, det er folk opptatt av. Det engasjerer.

– Hvor mye er deg? Ta for eksempel spørsmålet om en «garanti mot liberalisering» i Stortinget. Var det din egen idé, eller del av en strategi, «ut å sanke FrP-velgere»?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.