Annonse
00:00 - 09. februar 2018

Hakk i plata

Asylleirer i Afrika er ingen dum idé, mener Masud Gharahkhani, Arbeiderpartiets nye innvandringspolitiske talsmann.

Streng og rettferdig: Familien flyktet fra krig og revolusjon i Iran, og slik havnet Masud Gharahkhani i Øvre Eiker-delen av Buskerud. Men sin egen families historie kan han ikke tenke på når han vil ha strengere kontroll med dagens innvandring.
Annonse

– Du har smelt ut på scenen som det nye fjeset til Arbeiderpartiets strenge og rettferdige innvandringspolitikk – nå enda strengere. Artige dager? 

– Det har vært en veldig hektisk uke. Jeg regnet med at det ville bli det – vi har sagt at vi skal bli en dominerende stemme innen innvandringspolitikken. Det er ingen tvil om at innvandringspolitikk, det er folk opptatt av. Det engasjerer.

– Hvor mye er deg? Ta for eksempel spørsmålet om en «garanti mot liberalisering» i Stortinget. Var det din egen idé, eller del av en strategi, «ut å sanke FrP-velgere»?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt