Annonse
00:00 - 30. juni 2017

Fra det upubliserte sjeleliv

Et gåtefullt dokument, en kode som må knekkes, en forlagshistorie med strid om status, eksklusivitet og faglig autoritet. Bak tabloide overskrifter og en opphetet etikkdebatt ligger sannheten om Knut Hamsuns psykoanalyse skjult i arkivene.

Annonse

Hør mer om notatene fra Hamsuns sjeleliv på Morgenbladets podcast. Abonner via Itunes eller lytt her:

«Jeg ser ikke relevansen av at vi får vite mer om Hamsuns sex- og drømmeliv, selv om det kan virke pirrende», sa litteraturprofessor Tore Rem til Aftenposten da kunstneren Thomas Kvam nylig stilte ut The Hamsun Files.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt