Annonse

Annonse

00:00 - 10. februar 2017

Hårklippen som styrer landet

Foto: Getty Images
Faksimile: Moss Avis

Denne uken har Amedia-saken «Liv Karins ønske om ‘shabby chic’-frisyre endte i tårer» tatt av på sosiale medier, av forståelige grunner for alle som har sett Liv Karins brunfargede mohawk. Men ved å følge linkene på disse skadefroe trådene, kom vi over nettsiden offentligsektorfrisyren.tumblr.com, en svensk blogg som reiser et mye dypere spørsmål om skandinavisk hårmote: hvorfor er det så mange voksne kvinner i våre trakter som går for looken «korthåra og schtilig»? Vil de ha en smak av makten til Trine Skei Grande, Siv Jensen og Kristin Halvorsen? Vi kommer ikke til å få sove om natta før vi har et svar, så skriv om du har et!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Aktuelt