Annonse
00:00 - 11. november 2016

Optimistisk blikk på Donald Trump

Amerikansk demokrati vil fornyes og økonomien vokse med Trump som president, ifølge professor ved Georgetown-universitetet i Washington.

Trumptimisme: Topp stemning under et av Donald Trumps valgkampmøter, her i Mobile, Alabama høsten 2015. Statsviteren George Mitchell mener Trumps seier er en positiv kraft for amerikansk politikk. Foto: Mark Wallheiser/Getty Images
Annonse

Hør også Morgenbladets spesialpodcast om Trump-seieren. Abonnér gratis via Itunes eller lytt her:

– Jeg har stor tro på at vi nå går inn i en periode med stor vekst, der USA fornyer seg», sier Joshua Mitchell på telefon fra Doha i Qatar, hvor han nå underviser ved Georgetown-universitetets Midtøsten-avdeling. Mitchell er statsviter og professor i politisk teori, og skilller seg ut i rekken av pessimistiske forskeranalyser etter USA-valget.

ALLEREDE ABONNENT?
Fra 189 kr på første termin
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse