Annonse
00:00 - 11. november 2016

Optimistisk blikk på Donald Trump

Amerikansk demokrati vil fornyes og økonomien vokse med Trump som president, ifølge professor ved Georgetown-universitetet i Washington.

Trumptimisme: Topp stemning under et av Donald Trumps valgkampmøter, her i Mobile, Alabama høsten 2015. Statsviteren George Mitchell mener Trumps seier er en positiv kraft for amerikansk politikk. Foto: Mark Wallheiser/Getty Images
Annonse

Hør også Morgenbladets spesialpodcast om Trump-seieren. Abonnér gratis via Itunes eller lytt her:

– Jeg har stor tro på at vi nå går inn i en periode med stor vekst, der USA fornyer seg», sier Joshua Mitchell på telefon fra Doha i Qatar, hvor han nå underviser ved Georgetown-universitetets Midtøsten-avdeling. Mitchell er statsviter og professor i politisk teori, og skilller seg ut i rekken av pessimistiske forskeranalyser etter USA-valget.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt