Annonse
00:01 - 27. mai 2016

Kuken er fri!

Foto: Morgenbladet
Annonse

Gjennom mudder og kratt, usett forbi narkodealere og Morgenbladets glassvegger, ad gjemte vannveier gjennom Vaterlands virrvarr. Den berømte svanekuken, tidligere hjemmeværende ved utestedet Blå, har nådd rom sjø. Vel, nesten. Sist ble den observert på byggeplassen i Bjørvika, men derfra er veien åpen. Aldri trodde vi den skulle nå så langt, en ubendig frihetstrang driver kuken opp og frem. Send oss bilde om du skulle se den på vei ut fjorden, så vi kan følge reisen. Verdens mest obskøne flaskepost, en hilsen fra Oslo.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt