Annonse
00:01 - 22. april 2016

Kuken i Akerselva

Foto: Morgenbladet
Annonse

En av de mer synlige skulpturene i Oslo, merkverdig nok, er den såkalte penissvanen i Akerselva. En hvit, buet penis med tilhørende testikler, som ifølge enkelte ser ut som en svane, og som altså flyter på vann. Den har lenge vært forankret utenfor utestedet Blå, men de siste ukene, samtidig som Morgenbladet har flyttet fra Karl Johan og bort til elvens bredder, har skulpturen drevet nedover, i retning oss. Snart ser vi den kanskje fra kontorvinduene, mellom måkene, joggerne og motorveien.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt