00:00 - 26. februar 2016

Alt står på spill

Den ene fikk seg kjæreste der, den andre skiftet kjønn. Dataspillet World of Warcraft har formet mer enn bare våre digitale liv.

Identitet: Alexandra Skimmeland rømte inn i World of Warcraft fordi hun ikke følte seg hjemme i sin egen kropp. Det er vanskelig å si hvor jeg ville vært i dag uten spillet, forteller hun. Foto: Tommy Ellingsen

Jenta og gutten møttes alene i det snødekte landskapet. De hadde stjålet seg bort fra de andre og gikk sørover gjennom fjellene. Etter hvert kom de frem til et massivt juv med en bro spent over. De to unge elskerne stilte seg opp ved kanten. Så hoppet de ned i døden sammen.

Deretter brukte de 45 minutter på å lete etter kroppene sine for å få gjenopplivet dem.

Slik startet det som skulle bli forholdet mellom Kristine Ask og hennes samboer.

Annonse