Annonse
00:01 - 22. januar 2016

Her skjer det ting

Virkninger og bivirkninger av Solbergstyret.

Velkommen: Statsminister Erna Solberg og ektemann Sindre Finnes i den nye entreen til gamle Villa Parafina. Statsrådene er invitert med følge til regjeringens nyttårsmiddag. Derfor var det bare Se og Hør, foruten oss, som møtte opp av presse. Foto: Klaudia Lech
Annonse

Hør Håkon Gundersen snakke om irreversible politiske endringer, og hvordan journalister skal unngå å bruke de samme ekspertkildene hele tiden på Morgenbladets podcast. Du kan Abonnére gratis i iTunes:

Et eventyr i gnistrende kulde. Store skinnende biler svinger opp foran Villa Parafina, en ferskenfarget kremkake bygget i 1877 som bolig for en petroleumsgrossist. I dag er dette regjeringens representasjonsanlegg. Den store blå damen står på trammen og ønsker alle guttene og jentene sine velkommen. De er regjeringen. De skal spise nyttårsmiddag sammen. Unner vi dem maten? Åpenbart: Gode galluper er på vei. Erna Solberg forklarer det som var hun et postbud: «Vi leverer». Men hva? Får de gjort det vi valgte dem for?  

Annonse