Annonse
14:46 - 24. desember 2015

Morgenbladets spåkule for 2016

Kan du fortelle oss hva neste år bringer? Svar på Morgenbladets spåkule.

Annonse

Morgenbladets spåkule for 2016. Hva vil fremtiden bringe? Gi din spådom her

Mot slutten av hvert år inviterer vi leserne til å være med å spå hva som skjer i året som kommer. Vinneren får Morgenbladets vaskeekte spåkule (avbildet over), ferdig inngravert. Samt et vinnerintervju.

Årets spåkule ble en thriller! Da fasit for 19 av 20 spørsmål var gjort opp, sto 12 deltagere helt likt blant 753 innsendere. Det avgjørende spørsmålet ble: Er Arfan Bhatti fortsatt på frifot? Advokat Elden hadde svar: Bhatti soner til januar. Dermed sto én deltager igjen alene på toppen: Anne Karin Sæther fra Nesodden, med 18 av 20 rette. Hadde Batti vært fri, ville det blitt hele 11 vinnere. Nå er neste års neglebiter i gang. Kan du fortelle oss hva neste år bringer? Trykk i så fall på denne lenken, så kommer du rett til skjemaet. Frist er 11. januar 2016.

fasiten for 2015 og les et intervju med årets vinner her. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse