Annonse
00:00 - 04. september 2015

Dype tanker

Finn partiet som matcher din personlighet.

Annonse

Jo grunnere, mer overfladisk og profesjonalisert politikken blir, jo dypere må vi grave i personligheten for å finne partipreferanser. Å stemme på et parti er ikke lenger en avgjørelse mellom politiske spørsmål. Det er et livsstilsvalg. Hvilket parti står best til din bichon frisé? Hvilken ideologi matcher arkitekturen din? Kan man høre på Raga Rockers og stemme Fremskrittspartiet? Kan man elske Jo Nesbø og stemme SV? Finnes det velgere som bare spiser retter basert på quinoa, og likevel stemmer Arbeiderpartiet?

Morgenbladet lover alltid å gå et hakk dypere, til ideene bak hendelsene, og vi gjør ikke unntak for valgomaten. Der valgomater flest insisterer på å finne ut hva du mener om «aktuelle» «politiske» «saker», er det få som våger å åpne Sareptas krukke for å dykke ned i ditt indre sjeleliv.

Velkommen skal du være. Vi lover ikke at det blir vakkert. Men vi lover at det blir dype avgrunner.

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse