Annonse

Vi har for tiden én ledig stilling:

 

Fotosjef i 14 måneders vikariat fra 1. september. Les mer og send søknad her

Sosiale medier-ansvarlig. 18 måneders prosjektstilling. Les mer og send søknad her.

 

–—

Morgenbladet søker fotosjef i 14 måneders vikariat fra 1. september

Fotosjefen har ansvar for redigering av avisens visuelle flater og skal koordinere det visuelle arbeidet mellom Morgenbladets fotografer, journalister og redaktører. Fotosjefen skal også bestille og følge opp frilansere og arbeide med den visuelle utformingen i samarbeid med Morgenbladets Art Director.

Vi søker en person med bred visuell erfaring, som er ressurssterk, klarer å holde i mange tråder samtidig og er nøye med detaljer. Personen som søker, bør å ha god oversikt over fotografisk historie og det norske kunst- og fotografifeltet i dag. Vedkommende bør også ha god kjennskap til Morgenbladets kjerneområder og visuelle profil. Dette er i hovedsak en redigeringsjobb uten tid til egen fotografering, men det er ønskelig at fotosjefen har bakgrunn som fotograf.

Gode Photoshop-ferdigheter er en nødvendighet, og det er også en fordel med gode Indesign-kunnskaper.

Stillingen gir deg mulighet til å jobbe tett med våre dyktige fotografer og illustratører og videreutvikle Morgenbladets visuelle profil.

Spørsmål kan rettes til fotosjef Christina Ulriksen, cu@morgenbladet.no

Alle søknader leveres elektronisk. Legg ved fem prøver fra eget arbeid, samt tre bilder du ikke har tatt selv, men som du skulle ønske å se på trykk i Morgenbladet.

Les mer og send søknad her.

Søknadsfrist: 21. juni.