Annonse

Vi har for tiden to ledige stillinger:

Gravejournalist, fast stilling

En av våre journalister slutter, og vi søker derfor en ny journalist til fast 100 prosents stilling i Morgenbladets samfunnsredaksjon. Vi satser på undersøkende journalistikk og er på jakt etter en som har erfaring med og lyst til å jobbe spesielt med graving og dokumentarjournalistikk. Det er en fordel med kunnskap om og kilder innen forskningsverdenen og akademia.

Den vi søker, liker Morgenbladets måte å drive journalistikk på. Vedkommende er nysgjerrig og idérik, glad i å fortelle, glad i å prøve ut ulike fortellermåter og villig til å gjøre alt fra store prosjekter til korte og kjappe saker.

Vi kan tilby jobb i en redaksjon hvor journalistene har stor frihet til å forfølge egne ideer, får tid til å dykke ned i spennende prosjekter og har kultur for samarbeid og felles idéutvikling.

Stillingen rapporterer til redaksjonssjef. Vi har normal arbeidsuke med kjernetid, og ikke turnus eller helgevakter. Journalistene leverer til fredagsutgaven, og løpende til nettutgaven.

Spørsmål rettes til redaksjonssjef Ivar A. Iversen iai@morgenbladet.no (telefon: 413 17 609) eller klubbleder Jo T. Gaare, jtg@morgenbladet.no.

Send søknad via denne nettsiden.

Søknadsfrist: 23. september.

 

Kulturjournalist 1 års vikariat

Den vi søker, har interesse for og solid kunnskap om kultur, og vil særlig jobbe med reportasjer, undersøkende journalistikk og dokumentar-, nyhets- og gravejournalistikk innen dekningsområdene våre, som er: bøker, film, musikk, kunst, arkitektur, scenekunst og medier.

Vi søker en nysgjerrig og idérik journalist med gode skriveferdigheter, solid journalistisk forståelse og innsikt i kultur.

Stillingen rapporterer til kulturredaktør.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

 

Spørsmål rettes til kulturredaktør Ane Farsethåsaf@morgenbladet.no

Les mer og send søknad her.

Søknadsfrist: 7. september.