Ledige stillingerSommervikarer i Morgenbladet – journalister og desk

Vi søker journalister innen stoffområdene samfunn/forskning og kultur sommeren 2021. Vi er på jakt etter idérike, nysgjerrige og bredt orienterte journalister med sikker språkføring og relevant erfaring innen nyhet, reportasje og dokumentarjournalistikk. Vi legger vekt på originale ideer og evne til å formidle krevende stoff på en levende måte. Skriv gjerne i søknaden om du primært vil jobbe med kultur eller samfunn/forskning.

Vi søker også redigerere til desken. Vi ønsker samfunnsengasjerte og språksikre personer med journalistisk teft. Redigererne inngår i hele kjeden av deskens arbeid fra tekstredigering og presentasjon til arbeid med nyhetsbrev og sosiale medier. Kjennskap til InDesign er en fordel.

Søk på stillingene her.


Kulturjournalist – vikariat

En av våre journalister har permisjon, og vi søker hennes erstatter. Vi ser etter en person med god innsikt i og bredt kildenettverk innenfor flere av våre dekningsområder, solid grep om journalistisk metode i flere ulike sjangre, idérikdom og en god penn. Jobben innebærer løpende journalistisk arbeid innen emner som bøker, film, medier, musikk, billedkunst, scenekunst, byutvikling og arkitektur, samt skriving i alle sjangre fra reportasje og dokumentar til nyheter, portrett, intervjuer etcetera. 

Vikariatet varer i seks måneder, fra medio februar til medio august 2021.

Søk på stillingen her.
 

Eventuelle spørsmål om utlysningen kan stilles til klubbleder Jo T. Gaare (jtg@morgenbladet.no), kulturredaktør Ane Farsethås (af@morgenbladet.no) eller samfunnsredaktør Bjarne Riiser Gundersen (brg@morgenbladet.no).

Søknadsfrist for alle stillingene: fredag 22. januar.