Annonse

Ledige stillinger

Digital utviklingsansvarlig

Vi søker en allsidig medarbeider som brenner for å lage godt digitalt innhold. Vedkommende må ha god redaksjonell forståelse og et hjerte for et nisjeprodukt som Morgenbladet, og skal i første rekke jobbe med å lage kreative digitale løsninger for avisens nettutgave. 

Søknadsfrist: 31. januar
Klikk her for mer informasjon 

Ansvarlig for leserengasjement

Vi ønsker oss en initiativrik medarbeider som kan analyse og leserutvikling, og som basert på innsikt og teft kan presentere vårt innhold på sosiale medier og i nyhetsbrev. Personen vi søker, forstår Morgenbladets egenart, og har tanker om hvordan den redaksjonelle profilen kan videreutvikles og dyrkes på nett. Du er god på tekst, både språklig og journalistisk, og har erfaring med og kunnskap om redigering og presentasjon av artikler.

Søknadsfrist: 31. januar
Klikk her for mer informasjon 

Annonseansvarlig

Morgenbladets markedsavdeling søker en annonseansvarlig til stillingen som key account manager, med ansvar for annonse-salg på morgenbladet.no og i papirutgaven. Vi ser etter deg som forstår Morgenbladets egenart og posisjon i det norske avis-markedet, og som motiveres av å skape nye resultater. Du er initiativrik, resultatorientert, og liker å ha et høyt aktivitetsnivå.  

Søknadsfrist: 31. januar
Klikk her for mer informasjon