Annonse
12:44 - 16. februar 2012

Svart risotto

Illustrasjonsfoto: Pixabay
Annonse

Ukens rett er svart som natten, takket være blekksprutblekket i oppskriften. Og svart risotto med akkar, som er den vanligste blekkspruttypen langs norskekysten, servert med irrgrønn rogn og oransje garnityr, ser riktig lekkert ut. Utseendet og konsistensen er litt uvant, men retten smaker veldig godt.

Svart risotto kommer fra Veneto-regionen nordøst i Italia. Der brukes den mest som forrett, noe som anbefales.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Spaltister