Annonse
15:28 - 10. februar 2012

Skrei med beurre blanc-saus

Margretas kjøkken.

Margreta Stølen er billedkunstner og lager overtidsmiddag til Morgenbladets redaksjon hver onsdag. Illustrasjon: Marvin Halleraker www.marvin.no
Annonse

 

Ingredienser til 4 personer:

1 kg benfri torskefilet fra den tykkeste delen av fisken, delt i fire porsjonsstykker | salt | rapsolje

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Spaltister