Annonse
04:00 - 08. juli 2005

Leve likegyldigheten!

Annonse

Man registrerer at på den pakistanske landsbygden kan kvinner dømmes til å bli voldtatt dersom deres mindreårige brødre er blitt sett sammen med piker over deres stand. Dette skjedde med Mukhtar Mai i landsbyen Meerwala. De ansvarlige mennene ble senere dømt til døden i en legitim pakistansk rett. Nylig ble dødsdommen omgjort. Man ønsker selvfølgelig at mennene heller ble dømt til å bli voldtatt.

Så kommer man på bedre og mer balanserte tanker.

Mukhtar Mai-saken er et argument for økt innvandring til Norge. Det vil være en god ting om menn fra tilbakestående kulturer kommer seg ut i verden og ser at det går an å behandle kvinner annerledes, for eksempel som mennesker. Likeverd har vært forsøkt mange steder, med til dels gode erfaringer.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Spaltister