Annonse
04:00 - 08. juli 2005

Leve likegyldigheten!

Annonse

Man registrerer at på den pakistanske landsbygden kan kvinner dømmes til å bli voldtatt dersom deres mindreårige brødre er blitt sett sammen med piker over deres stand. Dette skjedde med Mukhtar Mai i landsbyen Meerwala. De ansvarlige mennene ble senere dømt til døden i en legitim pakistansk rett. Nylig ble dødsdommen omgjort. Man ønsker selvfølgelig at mennene heller ble dømt til å bli voldtatt.

Så kommer man på bedre og mer balanserte tanker.

Mukhtar Mai-saken er et argument for økt innvandring til Norge. Det vil være en god ting om menn fra tilbakestående kulturer kommer seg ut i verden og ser at det går an å behandle kvinner annerledes, for eksempel som mennesker. Likeverd har vært forsøkt mange steder, med til dels gode erfaringer.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse