14:45 - 07. januar 2020

Spåkula 2020

Hvordan blir 2020? Får Frp sin sjette justisminister? Blir det brexit? Kommer «hen»? Karer vi oss til fotball-EM? Bli med på vår uhøytidelige gjettelek.

Etter en ekstra lang juleferie er Spåkula tilbake. Den etter hvert så tradisjonsrike konkurransen pleier å ha mellom 3000 og 4000 deltagere. Blir det rekord i år? Vel, akkurat det kan du ikke spå om her, men du kan spå om så mye annet.

Merk: Spørsmålene må være avgjort før 1. desember 2020. Svarfristen er 19. januar 2020 klokken 23.59, og spørsmål som måtte bli avgjort før dette, vil bli annulert. 

Vi anbefaler at du krysser av for oppdateringer. Du vil da med ujevne mellomrom motta e-poster – maks 10 – med oppdateringer i løpet av året. Oppdateringene kommer etter hvert som spørsmålene blir avgjort, og du kan da se hvordan du ligger an i forhold til resten av feltet. Vi gir selvsagt ikke bort e-postadressen din til noen, og vi bruker den ikke til å selge deg noe. Men dersom du også krysser av for å motta tilbud fra oss, vil du få et godt tilbud på Morgenbladet.

PS: Hvis kupongen ikke dukker opp nedenfor, har du trolig annonseblokkering skrudd på. Åpne saken i et inkognitovindu, eventuelt en annen nettleser, så dukker den som regel opp.

PPS: Hva skjedde med fjorårets spåkule? Hvor er fasiten? Hvem vant? Vel – det kan du lese her. Du VIL IKKE TRO hva som skjedde.
 

Lykke til!

Spåkula 2020

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse