Annonse
05:31 - 17. april 2015

Glinsende blingser med verdens beste bieffekt

Foto: Christina Ulriksen
Annonse

OSTESMØRBRØDNYTT

Før jul kunne Morgenbladet avsløre at ostesmørbrød slettes ikke er mer usunt enn brødskive med ost. Og nå, som om vi trengte flere grunner til å finne frem toastjernet: En undersøkelse gjennomført i USA i forbindelse med landets nasjonale ostesmørbrøddag (herved innført i Norge også, 12. april 2016, folkens) viser at folk som liker ostesmørbrød, har mer sex enn de som ikke gjør det. 73 prosent av ostesmørbrødfansen fikk seg noe minst én gang i måneden, mot bare 63 prosent av de som liker skiven tørr og døll. Undersøkelsen sier ikke om det er sex som forårsaker ostesmørbrød eller omvendt. Skulle den intimfrustrerte finne på å øke smelteostinntaket for å se hva som skjer, kan det nok likevel sikkert ikke skade.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt