Annonse
05:30 - 02. januar 2015

Frys deg slank

Foto: Getty Images
Annonse

NYTTÅRSDIETTEN

Godt nytt år! Lagt på deg litt? Litt mye sylte og litt for mange makroner også denne julen, sier du? Og du fryser? Nesten 20 minus, jo. Til trøst: Nettopp kulden er din venn. Ifølge The Atlantic mener stadig flere forskere at termodynamikken kan utnyttes til å hjelpe oss å kontrollere stoffskiftet og gå ned i vekt. Kroppen bruker energi på å opprettholde kroppstemperaturen, og brenner kalorier når du fryser. Det beste er «mild kulde». Ifølge enkelte skyldes ikke fedmeepidemien bare at vi spiser for mye, men også at vi ikke lenger utsettes for naturlige temperatursvingninger slik folk gjorde før i tiden.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt