Annonse
11:49 - 05. juni 2015

Den enøyde banditt

Henning Holstad er i krig med politiet. Forretningsmannen og Frp-politikeren er siktet for heleri og hvitvasking. Og så nå, nå som det rolige familielivet skulle begynne.

Øyekontakt: Lappen på Henning Holstads øye kommer av en ulykke i farens verksted da han var seks år gammel. Moren skaffet ham deretter glassøye fra Tyskland. En gang da glassøyet skulle justeres, fikk han en midlertidig lapp. Da opplevde han at folk møtte blikket hans. Det ville han at skulle fortsette. Foto: Christian Belgaux
Annonse

Det er nok noe med meg som gjør at jeg ofte havner i bråk, sa han, men han sa også: Nå er det slutt. Han skulle gi seg nå, var sliten. Selv den mest stridbare kan bli lei av å stå i stormen, det er grenser for hvor mange ganger en mann orker å gå konkurs; ha kemneren på nakken; sitte i fengsel i Afrika; befinne seg midt i et mediesirkus. Henning Holstad skulle fortsette frem til høstens valg, han hadde jo fortsatt verv i Fremskrittspartiet, men han skulle ligge lavt. Leve et rolig liv med familien.

Så, i februar smalt bomben. Holstad ble siktet for grovt heleri samt hvitvasking av penger fra selveste Nokas-ranet, og ansiktet ble klint ut over landets avissider. Henning Holstad var i strid igjen.

 

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.