Annonse
15:15 - 02. januar 2014

Morgenbladets næringsliv

Vips, nå skal Dagens Næringsliv eie vårt eget lille Morgenbladet. Skal vi gråte eller glede oss? Konsernsjef Gunnnar Bjørkavåg trer trøstende til.

Troll av eske: – Jeg har sett styreleder Anette Olsen inn i øynene og sagt at dette synes jeg er en god idé, forteller Gunnar Bjørkavåg om kjøpet av Morgenbladet. Han er konsernsjef i NHST Media Group som også eier Dagens Næringsliv. Fredag før jul dukket han opp som troll av eske i Morgenbladets lokaler og fortalte om kjøpet. Leserne vil merke eierskiftet ved at Morgenbladet også blir mer tilgjengelig digitalt. Foto: Ellen Lande Gossner
Annonse

– Dette vil måtte bli uoppdragent, ellers virker det som om Morgenbladet kryper for avisens nye eiere.

– OK, jeg er stor og sterk, så bare fyr løs. Jeg kan ta igjen.

– Fredag før jul dukket du og Dagens Næringslivs redaktør Amund Djuve opp i Morgenbladet og fortalte at dere kjøper avisen. Først 49 prosent, og så etter to år: 90 prosent. Hvis ikke dere oppfører dere, stikker vi av og lager Det Egentlige Morgenbladet, det lille snåle.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt