Annonse
00:20 - 10. januar 2014

Livets skole

Fremtidens yrker skapes ikke av Kristin Skogen Lunds velvilje, men av ungdommens egeninteresse.

Illustrasjon: Marvin Halleraker
Annonse

Døren inn til operahuset er høy, men smal. I foajeen summer forventningene, helt til klokkene ringer og de innvidde og inviterte får komme inn i Salen. Enkle, sorte dresser har det tallmessige overtaket, der de finner benkene sine, mens vi venter på dagens ord. Vi er samlet her i dag for å snakke om læring. Og livet. Læringslivet, som NHO har kalt årskonferansen sin i 2014.

Målet med konferansen er blant annet å få oppmerksomhet rundt administrerende direktør Kristin Skogen Lund og NHOs politiske utspill. «Det er for mange studietilbud i Norge», var ett av dem. Det er gjenkjennelig NHOsk: Vi må styre ungdommene inn på næringslivets, unnskyld, arbeidslivets, spor.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.