Annonse
00:20 - 10. januar 2014

Livets skole

Fremtidens yrker skapes ikke av Kristin Skogen Lunds velvilje, men av ungdommens egeninteresse.

Illustrasjon: Marvin Halleraker
Annonse

Døren inn til operahuset er høy, men smal. I foajeen summer forventningene, helt til klokkene ringer og de innvidde og inviterte får komme inn i Salen. Enkle, sorte dresser har det tallmessige overtaket, der de finner benkene sine, mens vi venter på dagens ord. Vi er samlet her i dag for å snakke om læring. Og livet. Læringslivet, som NHO har kalt årskonferansen sin i 2014.

Målet med konferansen er blant annet å få oppmerksomhet rundt administrerende direktør Kristin Skogen Lund og NHOs politiske utspill. «Det er for mange studietilbud i Norge», var ett av dem. Det er gjenkjennelig NHOsk: Vi må styre ungdommene inn på næringslivets, unnskyld, arbeidslivets, spor.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt