Annonse
09:39 - 06. juni 2014

Fremstøt mot Sixtyfirst House

Kommunikasjonsbransjen er flink på fraser. «Etterlatt inntrykk» er en av favorittene. Vi tilbød First House hjelp med å forme inntrykket av dem.

Annonse

Pressen jager i flokk. Det er ikke bra. Man er imidlertid heller ikke høy i hatten når man gjerne selv skulle ha vært med i den flokken, glefset etter de mørke dressene, refset de skjulte kreftene og sunget en enkel sang om åpenhet. Men så fikk man ikke ut den fingeren, den First House skulle fått, før nå, en uke senere. Da er det godt man har med tegner, sånn som VG har på lørdager. Alle saker ser viktige ut når tegneren er med.

 

Vi gikk feil. Fra etableringen av påvirkningsbyrået First House i 2009 har de holdt til i et av de gule paleene med stor forhage bak Slottet, i gaten med det uvirkelig passende navn Inkognitogaten. Firmaet tok navnet First House simpelthen fordi paleet er det første i gaten, Inkognitogaten 1. Vi gikk feil, det skal innrømmes. Men surrer man bare de rette stedene, kan det bli et kok likevel. Firmaet har flyttet, men ennå står det First House på ringeklokken her. Overklistret med en lapp: Julius Cæsar A.S. Det får‘n si; dette begynner godt. Og hva mer er:

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse