Annonse
09:49 - 04. oktober 2013

– Skal ikke bli USA

Frps internasjonale rådgiver Kristian Norheim tror Jerry Lieberman misforstår partiets politikk.

Annonse

– Det er ikke sånn at Frp har sett for seg at vi skal bli som USA. Jeg ser ikke på det som en skam å bli sammenlignet med USA, men vi går ikke i amerikansk retning med denne regjeringen, sier Norheim.

De siste seks årene er det han som har tatt imot telefonene fra internasjonale journalister. Han mener mange utenlandske observatører misforstår partiets politikk. Norheim peker på at Frp opererer innenfor den norske virkeligheten.

– Vi er opptatt av å ha et godt skattegrunnlag, men også av å ha en velferdsstat som skal dekkes over skatteseddelen. Det er alle de norske partiene enige om. Da faller man ned på litt forenklede konklusjoner når man ser oss utenfra.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt