Annonse
13:49 - 20. desember 2013

Nei takk til overivrig idealisme

Annonse

NRK P2s Nyhetsmorgen meldte tirsdag at Røde Kors tilbyr ensomme mennesker et sted å være i julen. Men flere har meldt seg som vertskap enn det er ensomme som ønsker et sted å være. En av de gode hjelperne, en tobarnsmor med trøndersk dialekt og høy latter, ble intervjuet i sakens anledning. Hun fikk demonstrere hvor flink hun er med sang og gitarspill, og kunne avsløre at julaftenmenyen består av kalkun og juleribbe. Hun kan dessuten garantere en koselig jul: «Jeg lover dere en uforglemmelig opplevelse. Kom til meg!» sa juleverten. Stilt overfor denne massive vennligheten foretrekker vi et glass rødvin i ensom julaftenro.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.