Annonse
13:49 - 20. desember 2013

Nei takk til overivrig idealisme

Annonse

NRK P2s Nyhetsmorgen meldte tirsdag at Røde Kors tilbyr ensomme mennesker et sted å være i julen. Men flere har meldt seg som vertskap enn det er ensomme som ønsker et sted å være. En av de gode hjelperne, en tobarnsmor med trøndersk dialekt og høy latter, ble intervjuet i sakens anledning. Hun fikk demonstrere hvor flink hun er med sang og gitarspill, og kunne avsløre at julaftenmenyen består av kalkun og juleribbe. Hun kan dessuten garantere en koselig jul: «Jeg lover dere en uforglemmelig opplevelse. Kom til meg!» sa juleverten. Stilt overfor denne massive vennligheten foretrekker vi et glass rødvin i ensom julaftenro.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt