Annonse
04:00 - 03. oktober 2008

Står han av

Petter Rønningen ser muligheter der andre ser sammenbrudd for Tromsø-OL.

Håpar på ja: Petter Rønningen, administrerande direktør i Tromsø 2018, drøymer framleis om eit arktisk OL, sjølv om ein uavhengig rapport seier at det blir dobbelt så dyrt som det arrangørane opphavleg kalkulerte med. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk/Scanpix
Annonse

– Rapporten om utgiftene til OL i Tromsø hevdar at kostnadene vil bli dobbelt så høge som det de hadde kalkulert med. Kom det som ei overrasking?

– Eg vil ikkje bruka det uttrykket. Det var ein liten kalddusj. Eg var førebudd på at dei skulle seia at det er mogleg å arrangera OL i Tromsø. Det seier dei klart frå om at det er. Eg trudde også at det kom til å bli justering av utrekningar.

– Er rapporten god?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt