Annonse
04:00 - 30. mars 2007

Nekter å spise hatten sin

Miljøvernminister Helen Bjørnøy lanserer nye tall. Hun sier nå at utslippene må ned med 50–70 prosent innen 2050.

Vil samle nasjonen: Miljøvernminister Helen Bjørnøy mobiliserer bredt for å få det norske folk til å velge mer miljøvennlig.
Annonse

– Denne uken lanserte regjeringen den nasjonale klimakampanjen. Lavutslippsutvalget anbefalte at dere skulle ha en informasjonskampanje som tiltak nummer én, og deretter gå over til tung satsing på forskning. Er dette en fremgangsmåte dere nå følger, ved å begynne med klimakampanjen?

– Det er klart at rådene fra Lavutslippsutvalget er viktige for oss. Nå vil vi mobilisere bredt, både til befolkningen og kommunene og næringslivet, for å få dem til å velge miljøvennlig.

– Du har seks millioner kroner til denne kampanjen. Svenskene brukte det tidobbelte og begynte infojobben allerede i 2002. Litt av en månelanding dere holder på med borte i regjeringskontorene?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt