Annonse
04:00 - 06. januar 2006

Mangfoldets direktør

Osmund Kaldheim var både kommunikasjonsrådgiver i Geelmuyden.Kiese og Høyre-politiker. Nå må han bevise at han fortjente å få jobben som integreringsdirektør fremfor UDI-direktør Manuela Ramin-Osmundsen.

Svaret er kommunikasjon! Osmund Kaldheim er direktør for integreringsdirektoratet, som mandag åpnet under navnet Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. Fra Geelmuyden.Kiese har en med seg fokus på kommunikasjonsbiten.
Annonse

– Staten er blitt tullerusk.

– Ja ha …

– Jeg mener, staten går bananas, rent språklig. Du er sjef for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi), som ligger under Arbeids- og inkluderingsdepartementet. Hvem, i det norske system, er det som tror at verden endres gjennom navnene på organer?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.