Annonse
04:00 - 06. januar 2006

Mangfoldets direktør

Osmund Kaldheim var både kommunikasjonsrådgiver i Geelmuyden.Kiese og Høyre-politiker. Nå må han bevise at han fortjente å få jobben som integreringsdirektør fremfor UDI-direktør Manuela Ramin-Osmundsen.

Svaret er kommunikasjon! Osmund Kaldheim er direktør for integreringsdirektoratet, som mandag åpnet under navnet Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. Fra Geelmuyden.Kiese har en med seg fokus på kommunikasjonsbiten.
Annonse

– Staten er blitt tullerusk.

– Ja ha …

– Jeg mener, staten går bananas, rent språklig. Du er sjef for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi), som ligger under Arbeids- og inkluderingsdepartementet. Hvem, i det norske system, er det som tror at verden endres gjennom navnene på organer?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt