Annonse
04:00 - 30. september 2005

Vest er best

Annonse

Det er ikke bare Groruddalen som er ekkel og skummel (men den fordommen hjelper Øyvind Holen oss å bli kvitt, se side 34 i denne avis). Det er også bydelen Tøyen i Oslo Indre øst, og ikke bare det, den er også perifer. Sånn kan man tolke Frps kulturbyråd Annette Bryn Wiig, og da velger vi å gjøre akkurat det, ellers blir det kjedelig å skrive notiser.

Det handler om Munch-museet, som etter vår mening ligger aldeles nydelig til, ved siden av den vakre Botanisk hage og det artige Tøyenbadet, men det er ikke nok for Wiig, tomten er ikke fin nok.

– Vi vil vise verden at vi setter pris på Munch, og et nytt bygg på den mest sentrale tomten i byen er en fin måte å gjøre det på, sier hun til Dagsavisen.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt