Annonse
04:00 - 06. mai 2005

Tenketank med tall

– Vi definerer oss mer som en tenketank, ikke som et vanlig medium. Det mediet du ser er en kanal for å nå frem til våre målgrupper, sier Terje Osmundsen, ansvarlig redaktør for Ukebrevet Mandag Morgen.

Siteres: Ukebrevet Mandag Morgen har fått siteringer i media hver mandag etter jul.
Annonse

Da den tidligere Unge Høyre-lederen Terje Osmundsen startet opp Mandag Morgen høsten 2003 var abonnentmålgruppen beslutningstagere i privat og offentlig sektor. På nettsidene finner du invitasjon til “ledernettverk” og kan lese at ambisjonen er “å utfordre samfunnets beslutningstagere til nytenkning og omstilling”.

Men selv om du ikke er blant abonnentene har du kanskje hørt det på morgennyhetene: “en analyse utført av ukebrevet Mandag Morgen …” eller “en meningsmåling blant norske ledere utført for Mandag Morgen …”, “Mandag Morgens ekspertpanel gir Kristin Halvorsen karakteren …”.

Siteres hver mandag. En uvitenskapelig og lite krevende opptelling utført av Morgenbladet viser at ukebrevet, som sendes ut i løpet av helgen, har fått siteringer media, hver mandag etter jul. (Unntaket er 3. januar, da de ikke kom ut). Ferske tall og analyser er tydeligvis ikke å forakte når avisene søndag kveld skal fylle opp mandagsutgavene.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt