Annonse
04:00 - 29. april 2005

– Mo spikk aleine

Forrige helg delte hun ut mat til borgerkrigsofre i Uganda. VG viste oss en tårevåt Siv Jensen som garanterte for “videreføring av milliardbistanden”. Hva mener hun nå, trygt tilbake på Løvebakken?

Ut av Afrika: Tilbake på Løvebakken etter besøk i Uganda. – Jeg kommer hjem ganske overbevist om at mye av Fremskrittspartiets tilnærming til u-hjelp er riktig, sier Siv Jensen.
Annonse

– Forrige søndag sa du at “som medlem i en borgerlig regjering tar Frp gjerne ansvaret for å videreføre milliardbistanden til u-landene”. Dette virker som nye toner?

– Jeg er nok blitt trukket litt langt fra VGs side. Det jeg har gitt uttrykk for, er at det bør være mulig for oss i eventuelle regjeringsforhandlinger å komme frem til en enighet.

– I forslaget til partiprogram for de neste fire årene står det at Frp “vil avvikle dagens statlige tvungne u-hjelp”. Hva mener dere med det?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt