Annonse
04:00 - 10. desember 2004

Tider skal komme

Karsten Isachsen talte til KrF denne uken og erklærte Carl I. Hagen som ikke-spedalsk. Hva vil presten og seminarinnslaget Karsten Isachsen oppnå med det?

Verdipolitikk: Prest og foredragsholder Karsten Isachsen setter godkjent-stempel på Carl I. Hagen og vil KrF skal samarbeide med Frp.
Annonse

– Sammen med størrelser som sangerinne Hanne Krogh og kjøpmann Stein Erik Hagen er du med i KrFs “verdiforum”. Forumet gir innspill til partiet, og du anbefaler allianse med Frp, fordi Carl I. Hagen er blitt en mann å stole på. Alt annet er bare forestillinger, sier du?

– Jeg så en mann som er klar til å inngå avtaler som holdes. Willoch mener man ikke bør gå i regjering med en som mener noe annet i morgen enn i dag, men dette er det ikke lenger sant å si om Hagen.

– Hvordan har det seg at du er blitt den som drar ut som en slags sinnelagsdetektor for KrF og sjekker Hagens moralske støpning?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse