Annonse
04:00 - 10. desember 2004

Tider skal komme

Karsten Isachsen talte til KrF denne uken og erklærte Carl I. Hagen som ikke-spedalsk. Hva vil presten og seminarinnslaget Karsten Isachsen oppnå med det?

Verdipolitikk: Prest og foredragsholder Karsten Isachsen setter godkjent-stempel på Carl I. Hagen og vil KrF skal samarbeide med Frp.
Annonse

– Sammen med størrelser som sangerinne Hanne Krogh og kjøpmann Stein Erik Hagen er du med i KrFs “verdiforum”. Forumet gir innspill til partiet, og du anbefaler allianse med Frp, fordi Carl I. Hagen er blitt en mann å stole på. Alt annet er bare forestillinger, sier du?

– Jeg så en mann som er klar til å inngå avtaler som holdes. Willoch mener man ikke bør gå i regjering med en som mener noe annet i morgen enn i dag, men dette er det ikke lenger sant å si om Hagen.

– Hvordan har det seg at du er blitt den som drar ut som en slags sinnelagsdetektor for KrF og sjekker Hagens moralske støpning?

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse