Annonse
04:00 - 03. desember 2004

Fra London til Dagsavisen

Denne uken fikk Aftenposten-journalist Carsten Bleness ny jobb som redaktør i Dagsavisen. Men hva han skal gjøre der, vil han ikke si noe om.

- For bare noen tiår siden var den viktigste kvalifikasjonen for en jobb som dette at du hadde partiboken i orden, i dag er det langt viktigere å være profesjonell, sier Carsten Bleness, påtroppende redaktør i Dagsavisen. Her avbildet foran Big Ben i London. Foto: Nina Eirin Rangøy/Scanpix
Annonse

– Vi begynner med det åpenbare spørsmålet: Hva vil du gjøre i Dagsavisen?

– Da vil jeg være så kjedelig å si at jeg vil forbedre avisen, men at jeg ikke ønsker å være mer konkret enn det. Det vil si: Jeg vil først fortelle om planene mine til Dagsavisens medarbeidere, før jeg går ut i mediene. Jeg kan likevel avsløre at det ikke dreier seg om dramatiske endringer. Vi skal ikke bli en ren Oslo-avis, for eksempel, og vi skal heller ikke bli noen markskrikersk tabloid.

– Hva er Dagsavisens sterkeste side i dag, slik du ser det?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.