14:50 - 27. november 2015

Det var Arbeiderpartiet, hele tiden!

Det konspiratoriske Arbeiderparti-hatet stammer fra Nasjonal Samlings mislykkede forsøk på å samle det norske folk, sier forsker Terje Emberland.

Et fakkeltog passerer gjennom Youngstorget, kvelden den 19. Oktober 1936. Foto: Thor Wiborg / Arbeiderbevegelsens arkiv og bibliotek

Lørdag den 28. november klokken 14.00 holder Kåkå i Stavanger en debatt om Arbeiderparti-konspirasjoner. Du kan se en strømming av møtet på Portalen. 

Er det ikke noe litt mistenkelig med Arbeiderpartiet? De ble i sin tid bygd opp rundt en internasjonal bevegelse med sitt egentlige sete i Moskva. Og hva er denne maningen deres om det flerkulturelle Norge egentlig om, annet enn et tynt fordekt, men bevisst forsøk på vanne ut og rive i stykker landet? Og hvorfor virker det som om de grå eminenser i røde slips fortsatt egentlig er ved makten, selv når de ikke sitter i regjering? De må ligge en plan bak.  

Annonse

Mer fra Portalen

ARGUMENTHva kan Euphoria fortelle oss om grunnleggende aspekter ved det å være menneske?

ARGUMENT: Kan en økonomisk teori fra 1870-tallet være løsningen?

I 2019 har det for noen blitt politisk korrekt å avvikle statusen til kunstnere med dokumentert eller antatt forkastelig livsførsel.

MONTAGES: Almodóvars parafraser av et liv: Smerte og ære.

TDNFDet er sosiale forskjeller i tilgangen til spesialisthelsetjenester i Norge.