Annonse
00:00 - 11. oktober 2019

Hvorfor smaker hveteboller aldri så godt som man håper?

Vekker minner: Hveteboller er smaken av nostalgi, mener Gastronomen.
Annonse

Hvorfor er det sånn at hveteboller aldri smaker så godt som man forestiller seg at de skal gjøre? Hver gang jeg skal kjøpe en hvetebolle kan jeg se for meg akkurat hvordan de kommer til å smake, varme, med en florlett nesten krispi stekeskorpe og en myk sky av søtt og kardemomme i midten. Men de smaker aldri sånn. Hvor kommer dette minnet fra? Eller er det rett og slett sånn at folk ikke kan bake boller lenger?

Hilsen gjærbakstnostalgiker

Kjære gjærbakstnostalgiker

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse