Annonse
00:00 - 27. september 2019

Allern bør snarest se å bli ferdig med sine «studier»

Annonse

Hvor ligger Konserthuset?

I min grønneste barndom gikk søndagsturene ned fra Frogner gjennom Pibervigen, langs Søgaden. Vi tittet på Tordenskjold, far tente seg en søndagssigar hos tobakkhandler Ruud, på store dager kjøpte han ½ punch i samme butikk, vi tok en sving nedom Honnørbryggen og vandret opp til Grand hvor far tok en «høy lys» og vi barna fikk en «syvøreskage».

En strålende høst-søndag tok jeg samme turen. Der ligger nu Storebrand, som vi er blitt dus med, og de falleferdige basarene under Victoria Terrasse er erstattet med nydelige spesialforretninger. Men det er noe som mangler. Hvor i all verden ligger Konserthuset?

Sigurd Allern og folkelig oppførsel.

Allern bør snarest se å bli ferdig med sine «studier» og sin progressive skitprat, og i stedet for å suge bryst på det norske velferdssamfunnet se å bevise for oss at han er «en arbeider». Jeg tror hans dagsverk står i skammelig misforhold til en norsk arbeiders.

Trond Andersen.

Dystert i Praha

Praha (AP) Nettet snører seg sammen om Alexander Dubcek og andre liberale ledere i Tsjekkoslovakia. Flere meldinger går ut på at han ikke kan vente seg noen nåde fra det Moskva-vennlige styret i landet.

Narkotika-problemene øker

Har vi 10 000 narkomane i Oslo? Ingen vet med sikkerhet, det er kun et tall som er blitt antydet. Hva Oslo Indremisjon hittil har gjort for denne skakkjørte ungdom tør være godt kjent. Deres ungdomsteam startet for 2 år siden sitt arbeide blant ungdom som vanker i Slottsparken og ved Undergrunnen. I fjor åpnet Club Contact. Hensikten er at frisk ungdom skal møte narkotikaungdom.

Personlig

Norsk Brevklubb, Postboks 75, Smestad, Oslo 3. Vennskaps-og ekteskapsbyrå. Opprettet 1912. Medlemmer i alle aldre og fra alle yrkesgrupper. Opplysninger sendes i lukket, nøytral konvolutt. Oppgi alder. Vedlegg svarporto.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 40 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse