00:00 - 14. juni 2019

Egil Olsen var banens dominerende spiller

Alf R. Bjercke over bil-telefonen:

– Hallo, 33 37 80?

– Ja, Morgenbladet her!

– Nu har vi endelig fått forbindelse med bilen til fabrikkeier Alf. R. Bjercke. Her har De ham!

– Hallo…

– Å hallo. Er det Morgenbladet?

– Ja. –

– Ja, nu er jeg innenfor Åneby, nu høres det bra ut.

Ian Smith lover evig mindretalls-styre for de hvite.

Salisbury (NTB-AFP) Den rhodesiske statsministeren ble spurt om hvor lang tid det vil ta før den afrikanske majoritet vil få almindelig stemmerett. Smith skuffet ikke sine hvite tilhengere da han svarte at dette aldri vil komme til å skje. – Den europeiske rase er den afrikanske overlegen, og noen utjevning her er en umulighet. Kløften blir bare større. De hvite er flinkere på absolutt alle områder.

«Drillo» briljerte, men Lyn vant 3-1.

Egil Olsen var banens dominerende spiller i første omgang. Gang på gang ble hans raske raids fulgt av taktfaste «Drillo – Drillo» fra Store Stå. Visst dribler han fremdeles, men i motsetning til tidligere går han ikke det siste steg for meget. Han sender skreddersydde pasninger fra de vanskeligste posisjoner, og bare ineffektive kamerater i rekken hindret flere Sarpe-mål.

Pøbler herjer i Oslo

Nærmere 50 politifolk med 14 patruljevogner hadde natt til søndag sin fulle hyre med å stagge en overopphetet menneskemengde på mellom 3000-4000 personer som satte fyr på papirkurver, badet i Spikersuppa og ødela politiets biler.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse