00:05 - 05. april 2019

NRK mangler humør!

(Ettersom andre kvartal 1919 ikke er å finne i våre hyller, benytter vi anledningen til å se hva avisen skrev for femti år siden.)  

Elegant over 30

At den klesglade Eva nu kommer for fullt, fikk vi set et godt eksempel på i Boutique 31 forleden. Et formiddagsantrekk krever enkelhet, men ikke slik at enkelheten går over i det sporty. 

Hovedstaden er intet «Chicago»

– Forholdene i Oslo er tilfredsstillende. Det vi i politiet liker minst, er demonstrasjoner. Man kan aldri vite hva de utvikler seg til, sier sjef for ordenspolitiet Rolf Solem.

Griper politiet tidlig nok inn?

– Vi griper ikke inn for den minste uro, men sammenlignet med for eksempel Vest-Tyskland så blir bråkmakerne i Oslo stoppet på et tidligere tidspunkt.

Aeroflots Oslo-rute åpnet igår

De russiske flyvertinnene er uten tvil like søte som dem man har i SAS og laksesmørbrødene er bedre.

Noe for NRK?

Noe av det vi mangler i NRK er humør! Vi strever alvorsfylt med ungdomsradikalerne, luftforurensninger, statsdirigering og forordning, tariffoppgjør og barneoppdragelse. Tenk om smilet kunne bidra til å ta brodden av det vi overdimensjonerer og få samarbeidet til å gli litt lettere. Om vårt nasjonalromantiske komikknivå kunne tilføres litt esprit?

Grefsen Unge Høyre gratulerer Nixon

I anledning innsettelsen av Richard Nixon i hans embete som president for USA, sendte Grefsen Unge Høyre gratulasjonsbrev. For ikke lenge siden mottok foreningen svarbrev der han takker for de gode ønsker.

Krever forbud mot Dizzie Tunes-plater

Griegfondet har nu anmodet om at det blir nedlagt forbud mot Dizzie Tunes versjon av Griegs musikk slik den fremføres på platen «The new sound of Edvard Griegs folkmusic».

Musiker med håp og planer

Av Kjetil Bjørnstad

Anton Klavenes heter en 27 år gammel ildsjel som leder brass-bandet Metronom. Det er en mann med sine meningers mot og som har både håp og planer for norsk blåsermusikkmiljø.

Nu

skal også samenes telt fremstilles i plast.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Les Morgenbladet digitalt i 10 uker for 10 kr. Bli abonnent
Annonse