Annonse
13:09 - 12. april 2019

En gang holdt han liv i to gram tobakk i 1 time og 17 minutter og 31 sekunder.

Annonse

Okkupasjon av hus ulovlig

Kontorsjef Kaare Aril ved boligsjefens kontor opplyser at leiekontrakten til «Et sted å være» utløper idag. En gruppe ungdommer vil okkupere tomme leiligheter i kondemnerte gårder rundt skolen.

– Det var nytt for oss. Det vil i tilfelle bli politisak, sier kontorsjef Aril.


 

Gunnar P. Myhre i en prat med Anne Mai Nilsen.

– Fører De fremdeles snus og skrå som Deres far?

– Å ja, men det er ikke som i gamle dager da en herremann tok frem sin snusdåse med jade og edelstener. Nu putter man jo snus i underleppa!

– Hvem bruker skrå i dag?

– Mange som arbeider på bensinstasjoner, høvlerier og andre streder hvor det er forbudt å røke. Vil De ha en sigarett?

Fremtidens kjempeflyplasser på havflaten?

– Vi nederlendere er glade over å ha Schipol flyplass, men vi er jo samtidig klar over at flyvningen befinner seg i barndommen, derfor planlegger vi en gigantflyplass og vi vurderer muligheten for å legge fremtidens flyplass på havflaten, sier direktør van Leeuwen i KLM – Det Kongelige Hollandske Flyselskap i samtale med Morgenbladet.

Radikalt stormløp på DNS

4 representanter fra Rød Front fremmet igår kveld et mistillitsforslag mot det konservative styret i DNS på grunnlag av at styret ikke har rettet seg efter medlemsmøtene ved saker som støtte til Elevutvalget for Oslo og omegn, tiltredelse til Vietnam-uken og Rød Fronts 1. mai demonstrasjon. Ved midnattstimen drev venstresiden en benhård filibustertaktikk som hjalp dem noe. Stemningen blant de 12-1300 tilstedeværende var fullstendig uklar da man gikk til avstemning. Mistillitsforslaget falt med 442 mot 298. Styret Stenstavold fortsetter altså.

«Vi er Norges mest tjuvleste avis»

Sjefredaktør Chr. Christensen i Morgenbladets generalforsamling igår: Vi hører stadig om det og det kontor hvor 5-6, ja endog opp til 12 personer leser samme eksemplar. Et Morgenbladet med nyheter, ledere, kommentarer, intervjuer, kronikk og trykkfeil koster halvparten av hva det koster å ta trikken til Røa – eller det samme som en kvart pils.

Anders Langes avis vil fortsatt bli distribuert.

Dagbladet oppfordret i en artikkel om uoverensstemmelsen mellom Jahn Otto Johansen og Anders Lange, Narvesen til å «sikte Langes meninger nøye før det sprer nye nummer av det tvilsomme skriftet.»

– Hans avis er å få kjøpt i de kiosker hvor der er efterspørsel efter den, sier adm. dir. J.H. Nordlie.

2 gram tobakk i 1 time 17 minutter og 31 sekunder.

Tredjehver torsdag røker Gunnar P. Myhre pipe i Oslo Stop Clubs regi i Restaurant Valkyrien. En gang holdt han liv i to gram tobakk i 1 time og 17 minutter og 31 sekunder. Oslo Stop Club er fire år. Nylig ble kåring av årets pipemann føyd til rekken av klubbens arrangementer. Statsråd Rostoft er den første som er funnet tittelen verdig. I England har statsminister Wilson selv vært britisk pipemann.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 10 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse